Hafjell - Gondoleffekten
Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 30.01.2007
Sesongen er nå over i en stabil fase, der vær og forhold er mer gjenkjennelige faktorer enn det vi opplevde før jul. Nå er alle heiser og bakker i drift, med unntak av Lunnstadheisen som startes opp i helger og ferier. Også kommende uke blir det fin vinter med temperaturer mellom 0 og -8 grader C, noe snø natt til tirsdag og deretter oppklarning med vinterblått midtukevær. Det betyr enkelt og greit at skiproduktet vi tilbyr er meget godt.
Trykk for større bilde |
|
|
© hafjell.no |
|
Gondoleffekten Det er først når kuldegardene og nordavinden biter at vi opplever den egentlige Gondoleffekten. Man beholder varmen som kroppen produserer nedoverbakke, og man unngår stive og kalde muskler før neste skitur. Dessuten er Gondolkabinene en mer sosial innretning enn stoleheisene, der ansikt til ansikt plassering gjør det mer naturlig å innlede samtaler med ukjente. Gondolen er på alle måter blitt den magneten vi håpet på.
Nye spisesteder Mattilbudet vil bli styrket på fredag. Da åpner Peppes Pizza som ligger like nord for Familiebakken. Dette blir den største Peppes restauranten utenfor de store byene i Norge. Hele bygget er nyrenovert og står klart til å ta imot over 200 pizza hungrige gjester.
Paviljongen på Mosetertoppen er også blitt en stor suksess, og vi anbefaler våre gjester å unne seg en italiensk-inspirert lunsj i løpet av oppholdet. Gode smaker og flott utsyn er en vinnerkombinasjon når du først skal sitte ned for en matbit i skibakken, og begge deler oppfylles på Paviljongen.
Senere i vinter åpner C-Lodge på sørsiden av Hafjelløypa.
Arrangementer Vi minner om ukeprogrammet som arrangeres av Skiskolen. Onsdag holdes det årlige SnowShow arrangementet, og det er først ut av flere store vinterarrangement som holdes på Midtstasjonen.
Kilde: www.hafjell.com
|