Trysilfjellet - Skal drive Restauranthuset
Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 07.10.2006
Restauranthuset i Fageråsen skal bli bedre på innhold, men det ytre blir stort sett det samme. Ialle fall denne vinteren.
Trysilfjellet Alpin AS kjøpte i forrige uke Restauranthuset i Fageråsen av Jan Erik Rørviks Viking Gruppen AS for om lag 18 millioner kroner.
Vil merke forskjell Igår kunngjorde Trysilfjell-sjef Bo Halvardsson at de har satt bort driften av lokalene til svenske Mats Nordström.
– Gjesten kommer til å merke stor forskjell. Det blir ny meny både i Fjellgrillen og Puben Sankt Olav. Vi kjører i gang afterski og skal utnytte lokalene best mulig, sier Nordström, som tidligere har vært administrerende direktør for det svenske alpinanlegget Branäs og engasjert i driften av Trysilfjell Apartment Hotell.
Hvordan lokale skal utvikles er ennå ikke bestemt, opplyser Halvardsson. Iog med at sesongen nærmer seg er det ikke tid til de store oppgraderingene i høst.
– Vi kommer til å gjøre noe, hvordan det blir og når skal vi diskutere. Kanskje det skjer neste sommer eller året etter. Vi får se, sier han, men innrømmer at han ønsker seg noe à la vertshuset i Tandådalen i Sälen.
Søker variasjon – Der serveres det frokost og lunsj, det er afterski for hele familien, restaurant og bar om kvelden. Et liknende sted ville vært perfekt her i familievennlige Fageråsen, mener han.
Restaurantlokalene i alpinanlegget eies stort sett av Trysilfjellet Alpin AS. Driften er satt bort til andre, men alle er forpliktet til å følge ønskene til Trysilfjellet.
– Vi bruker Quality Support for å få et best mulig og variert serveringstilbud i alpinanlegget. Det betyr at når Skihytta serverer suppegjøk så skal de være alene om det. Det er slik vi jobber, sier Halvardsson til Østlendingen.
Kilde: Ola Matsson, Østlendingen / ostlendingen.no
|