NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Pick religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Members

 

- Become a member
- Forgotten your passord?
Username:

Password:

Memorize

 
 

  Site

 

- Startpage
- About

 
 

  News

 

- Reviews
- Last 15 articles
- News archive

 
 

  TråkkeMap

 
 

  Photo gallery

 

- Search
- Top 100
- Last 100 World (0)
- Screeners Choice
- Comments (0)

 
 

  Forum (0)

 
 

  Used-market

Hvem er tråkkemaskin.no for?

Tråkkemaskin.no er en webportal, med fagstoff og bilder fra alpinbransjen. Tråkkemaskin.no er den største og mest omfattende bransjeportalen, med bilder, aktuelt fagstoff og bransjerelaterte nyhetsklipp fra andre medier. Hver eneste måned blir vi besøkt av ca 10.000 unike brukere, har over 450.000 unike sidevisninger og vi sender ut over 3 millioner filer fra serveren. I tillegg utvikler vi løsninger for anleggsoversikt, jobbmarked og mye mer! Webportalen er tiltenkt dem som har sin arbeidsplass i alpinanlegg eller andre lignende vinterbransjer, og spesielt da om man kjører tråkkemaskin. Entusiaster har også anledning til å melde seg inn.

Hva gjør vi?

Tråkkemaskin.no står for administrering av webportalen, og arrangerer medlemsturer til alpinmesser rundt om i Europa. Vi har frem til nå arrangert følgende medlemsturer:
Interalpin 2007
Grenoble og SAM 2008
Interalpin 2009
Grenoble og SAM 2010
Interalpin 2011
Neste planlagte tur er Interalpin 2013

Hvor?

Du kan besøke portalen "Tråkkemaskin.no" gjennom disse adressene:
- www.trakkemaskin.no
- www.tråkkemaskin.no

Hvem er vi?

Thomas Tovang – 37 år. Thomas kjører maskin for både Kirkerudbakken og for Skiforeningen. Thomas har drevet med maskinkjøring i mange år, og vi kan vel anta at han kommer til å fortsette i minst like mange år til.

Sjur Ringstad – 22 år. Sjur er assisterende driftsleder ved Strandafjellet Skisenter, og driver med alt innenfor skisenterdrift. Sjur er til daglig ansatt som reisemontør i Hellenes AS - et automasjonsfirma. Sjur er tråkkemaskin.no sin mann på vestlandet, og er med som reiseguide på medlemsturene. Forøvrig er Sjur vinner av kvalifiseringen til Prinoth Drivers Trophy 2010 for skandinavia, og blir som en av tre, representant for Norge og Sverige i VM finalen.

Morten Narmo Olsen – 23 år. Morten jobber i Nannestad Skisenter og Tryvann Vinterpark. I Nannestad er han med på det meste når det gjelder drift og kjører tråkkemaskin. I Tryvann kjører han maskin på deltid. Jobber i likhet med Ole Kristoffer i SGS som flyarbeider, så han er i arbeid stort sett hele tiden i vinterhalvåret.

Kenneth Hansen - 26 år. Helårsansatt i Trysilfjellet. Kjører maskin på vinteren og Aebi på bakkevedlikehold om sommeren. Kenneth har også en kortere gravemaskin karriere bak seg, og driver i tillegg med enkelt vedlikehold på snøanlegget i Trysil... :) Kenneth er siste tilskuddet på stammen, og kommer til å bli PR-ansvarlig. Kenneth godkjenner bilder og svarer på medlemsspørsmål.

Espen Børresen - 24 år. Exntusiast, men kjører ikke selv. Studerer til å bli byggingeniør på Høgskolen i Gjøvik, og godkjenner bilder, samler sammen nyheter og gjør generelle administrative oppgaver. Espen har vært med tråkkemaskin.no siden oppstarten

Neil Robertson - Neil is our english speaking administrator from Aberdeen in Scotland. He is driving snowgroomers as a part time hobby, and is passionate about snowgroomers and snowgrooming.

Ole Kristoffer - 25 år. Kjører maskin på Norefjell og er lagleder i SGS på Gardermoen, i påvente av å bli flypilot en gang i fremtiden - en annen stor lidenskap. Ole Kristoffer eier alle rettighetene til tråkkemaskin.no og tilhørende domener, og driver denne websiden mer eller mindre på dugnad. I fremtiden blir det nok noe mer annonsering på websidene, for å dekke utgiftene vi har på drift av websiden. Hele tråkkemaskin.no er bygd opp fra grunnen av, i HTML/ASP koding og det gjør at vi har full grunnleggende kontroll på hele websiden, og kan legge til og trekke fra funksjoner som savnes eller føles overflødige. Har du/dere tips til forbedringer, er det hjertlig velkommne tips, og kan sendes som personlig melding for medlemmene, eller på SMS for ikke-medlemmer: +47 47895000.

Hva betyr ikonene?

På tråkkemaskin.no er det endel ikoner som beskriver forskjellige statuser. Her er en kort oppsummering på hva de forskjellige ikonene betyr:

GENERELLE MEDLEMMER MELDINGER
= Info (Hold musen over)
= Ingen info
= Online
= Offline
= Under 18 år
= Kjører selv
= Legg til person
= Lest melding
= Ulest melding
= Slett

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag